37 ben ik geworden afgelopen week! 37 jaar, en nog zo fris als een hoentje. Behalve ’s avonds laat als ik mezelf van de bank afsleur om naar bed te gaan en ik een soort oerkreet uitsla waarop mijn vriend zegt: “Ga je lekker oud wijf?” Dan ben ik niet zo fris als een hoentje.

Dat mijn vriend wel vaker af en toe rare opmerkingen heeft, lees je trouwens morgen. Hij is sinds kort dokter geworden en heeft een vreselijk syndroom bij me geconstateerd. Kim Holland zou er wel raad mee weten. (Dit is echt een teaser van hoog niveau, want jij denkt nu zeker dat het over seks gaat. Wat niet zo is. En toch is het Kim Holland waardig. Ik ben de teaser koningin!)

Enfin, terug naar afgelopen week. De brainstorm heeft zijn vruchten afgeworpen. De vernieuwde site is live! Whoop whoop! Dat ging zonder noemenswaardige technische incidenten, dus ik vind het geslaagd. Als 5 mensen zijn gestart met “Wat wil jij – online” en er is zelfs al feedback op gekomen. Nuttige trouwens! Dat vind ik ook wel erg belangrijk om te vermelden. Dan kan het alleen maar beter worden. In ieder geval 4 van de ladies hebben allemaal al wel een aha-erlebnis  gehad. En dat dan in de goede zin van het woord. Daar word ik blij van! Denken dat iets nuttig en waardevol is één. Als dat dan ook nog echt zo blijkt te zijn! Hulde.

Ik heb nog 5 plekken voor het luttele bedrag van 39 euro (je weet wel: korting in ruil voor je ongezouten mening), dus mocht je nog mee willen doen, dan kan je hier meer informatie vinden.

Genoeg promotie voor editorial, even terug naar de website. Ik heb her en der wat wijzigingen gedaan in mijn planning. Als je jezelf irritant aanwezig begint te vinden op Instagram en Facebook, dan mag het allemaal wel een stapje minder. Daarbij had ik mezelf ook wel stevig in de nesten gewerkt met mijn gelikte content planning. Ik ben wel eens voor minder overspannen geworden, dus deze wilde ik graag voor zijn.

De website blijft dagelijks inspirerende, informatieve en soms ook grappige artikelen, interview, reviews en video’s delen. En op social media komen er wat vaste onderdelen terug. Denk aan de “Klein Leed Video”, de quotes en stoere vrouwen donderdag (voor alle onderdelen sta ik overigens nog open voor suggesties). En hoewel ik van nature heel erg uitleggerig ben, ga je het nu wel merken. Anders kan ik net zo goed een back up van mijn laptop ergens de cloud inslingeren en de inlogcodes met je delen. Dat gaat zelfs mij iets te ver.

Deze week op de website dus weer je dagelijkse portie inspiratie. Morgen een Kim Holland waardig syndroom, waarvan jij je nu al deze hele editorial afvraagt wat het in godsnaam gaat zijn. Woensdag lees je het interview met Feline. Wij spraken elkaar al in februari en dat was een heel bijzonder gesprek. Jasmijn heeft sinds vorige week een tattoo. Hoe dat zo gekomen is, lees je donderdag. Vrijdag is het de internationale dag tegen homofobie (wat ik een hele stomme dag vind, hoezo hebben we dit nodig), en kon ik geen betere artiest bedenken voor de powermuziek rubriek dan Lady Gaga. Zaterdag alweer de laatste aflevering van het burn-out dagboek van Suuzzzz. Wat? Ja echt! Maar van Suuzzzz ben je nog niet af hoor, daar kun je op rekenen. Zondag lees je mijn column die ik voor Flair schreef over rouw & verlies.

Mijn persoonlijke week is behoorlijk gevuld. Leuke afspraken, maar ook achterstallig onderhoud omdat ik 2 dagen met een ziek vogeltje op de bank heb gelegen. Waterijsjes bleek de redding te zijn.

Fijne week deze week, en tot snel.

Liefs,

Janke


Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.

Schrijf een reactie