Na al het gespam over mijn aanstaande TEDTalk, was het gisteren dan echt zover. Samen met mijn schoonvader (de cameraman) toog ik naar Amsterdam Zuid-Oost om daar een groep ABN medewerkers te inspireren en te motiveren.

En man, wat was ik nerveus. Dat ontstoken oog hielp ook niet echt. Maar al die zenuwen vielen van me af toen ik eenmaal begon. Weliswaar her en der nog wat zoekende naar woorden: Engels is nou eenmaal niet mijn moedertaal, maar het was te gek.

Na afloop kreeg ik zulke lieve en bijzondere reacties, dan weet ik weer precies waarom ik doe wat ik nu doen!

Omdat mijn eigen website, en de website van DeSpreker.nl (mijn boekingsbureau) nog een mooie promovideo miste, hebben we meteen gisteren een klein voorproefje van de lezing gemaakt.

Je vind de video hieronder. Kijk hem vooral, en laat me weten wat je ervan vind. Nog beter: weet je iemand die ook interesse heeft in mijn lezing? Attendeer hem of haar dan even op de video. Vind ik lief!Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.

Schrijf een reactie