Dit nummer heeft een beetje een donker randje. Ik schreef er al eens over in mijn column voor de Linda, de weduweregels. Het was het nummer wat enorm goed aangaf hoe ik me toen voelde. Of eigenlijk, hoe ik me vooral niet wilde voelen.

Dus ging ik allerlei dingen bedenken om vooral niet te hoeven voelen. Nou vond ik “high” wat heftig, maar drank ging er in die tijd prima in.

En hoewel ik het allang niet meer zo voel, heb ik toch nog steeds warme gevoelens bij dit nummer. Het herinnert me misschien niet aan mijn beste tijd, maar het geeft maar wel aan van hoe ver ik ben gekomen. En daar ben ik fukcing trots op.

Onder de video vind je, zoals gewoonlijk, weer de hele songtekst.Stay High – Tove Lo

Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end

Oohh
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain

Oohh
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end

Oohh
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain

You’re gone and I gotta stay
High all the time
To high to high all the time
To high to high all the time
To keep you off my mind

High all the time
To high to high all the time
To high to high all the time
To keep you off my mind, oohh, oohh

Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end

Oohh
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain

Oohh
Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end

Oohh
Can’t go home alone again
Need someone to numb the pain

You’re gone and I gotta stay
High all the time
To high to high all the time
To high to high all the time
To keep you off my mind

High all the time
To high to high all the time
To high to high all the time
To keep you off my mind, oohh, oohh


Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.

Schrijf een reactie