Wat Wil Jij – Online

Wat Wil Jij - Online

Als ik het kan, kan jij het ook!

Hoe fijn zou het zijn als je makkelijker keuzes kunt maken? Als je een kompas zou kunnen maken die je vertelt welke richting je op wilt?

Na het succes van deze opdracht bij de mensen die ik gecoacht heb en de live workshops in 2017, heb ik deze in een nieuw online jasje gestoken. Ik neem je in 7 dagen mee om je antwoord te geven op belangrijke vragen die jou richting geven.

Een doel gaan we dus niet maken, wel een kompas! Want hoe fijn is het dat jij elke keuze die je te maken hebt, kunt spiegelen aan een kompas?

Keuzes maken wordt een stuk makkelijker voor je! Past het bij je richting? Doen! Past het niet bij je richting? Lekker laten!

Normaal gesproken kost deze online training € 49,- Omdat dit echter de pilot is, krijgen de eerste 10 aanmelders een korting van € 10,-!

In ruil daarvoor zou ik graag je feedback op de inhoud van de training willen. Wat was er goed? Wat kan beter? Hierover neem ik na de training contact met je op.

En mocht je de training echt helemaal waardeloos vinden, dan krijg je van mij je geld terug! Beloofd!

Via onderstaande button kom je in de webshop terecht. Mocht je nog twijfelen of deze training bij je past, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via info@hetisomtejanke of via het contactformulier.