Tsja, wat kan ik over Koningin Maxima nog zeggen wat jij nog niet weet? Persoonlijk was ik al enorm verliefd op haar toen ze voor het eerst in beeld kwam. Een feestje in Argentinië, met een drankje, en een sigaretje. Net een echt mens.

En toen die bruiloft. Die jurk! Die kroon! Die traan! Ik kan dus echt dat nummer niet meer horen zonder weer te huilen. (Omdat ik graag tranen deel, vind je onderaan dit artikel de video van het nummer en de traan. Graag gedaan!)


Haar Nederlands vind ik hartverwarmend, haar empathie is enorm en oprecht en hoe zij zich inzet voor verschillende goede doelen vind ik mooi. Voor mij is het koningshuis een stuk leuker geworden door de komst van Maxima. En stiekem ben ik gewoon best wel trots dat ons kleine landje vertegenwoordigd wordt door zo’n powervrouw als Maxima!

Leve de Koningin! Hoezee, hoezee, hoezee!Wil jij nou ook graag een powervrouw een podium geven op de site. En dat mag echt iedereen zijn. Bekend of onbekend! Stuur me dan alsjeblieft een mailtje of berichtje. Je trots uitspreken kan nooit fout zijn.


Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.

Schrijf een reactie