In de powersong rubriek kwam ze al eens voorbij. Miley! En ik vind haar dus echt heel cool. Hannah Montana keek ik nooit, ik vermoed dat dit toch iets na mijn tijd was. Ik ben tenslotte “al” 37. Maar haar muziek daarna bereikte me vrij vlot.

The climb is briljant. Als dit je smaak is natuurlijk.

En natuurlijk waren we allemaal getuige van de inzinking van mevrouw Cyrus. Ik zie haar nog tegen Robin Thick aan twerken met haar tong uit haar mond. Maar ook toen bleef ik haar liefhebben. En meerdere mensen, met Wrecking Ball werd een enorme hit. (Voor de volledigheid heb ik de video onder het artikel geplaatst, want van meezingen wordt niemand slechter.)


Ik zou persoonlijk ook een inzinking krijgen als Liam Hemsworth me verliet. Dus wellicht had ik daarom ook wel zo’n sympathie voor Miley. Daarbij, opgroeien als de hele wereld naar je kijkt, lijkt me op zich ook niet persé ten goede komen aan je ontwikkeling.

En toen kwam alles weer goed! Ze zet zich keihard in voor haar Happy Hippie Foundation, redt zoveel mogelijk honden als ze maar kan, en ze trouwde ook nog even stiekem met Liam.

Eind Goed Al Goed! En daar hou ik van!

Heb jij nog een stoere vrouw die een podium verdiend? Laat het me weten in de reacties hieronder, of via social media. Gaan we samen een mooi podium bouwen voor jouw stoere vrouw!Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.

Schrijf een reactie