Wat zeggen anderen

On June 4 Janke has given a talk by the department Customer & Digital Experience within ABN AMRO. The public was touched by her personal story. Janke's authenticity and humor make her a perfect speaker. She is not afraid to be vulnerable, which is very powerful. With her story and lessons learned from the life she inspires and empowers people to make time and think about what you really want. I will definitely recommend Janke as speaker. Such a story will be valuable for everyone!
Sofie Sun
Happiness Activator | ABN Amro
Mijn eerste ervaring met Janke was het bijwonen van haar lezing. Wauw, wat maakte zij een indruk op mij. Zo'n heftig verhaal op deze manier vertellen is heel knap. Wat ik aan Janke waardeer is dat ze nergens omheen draait. Is het kut, dan is dat zo. En dan mag dat gezegd worden. Maar tegelijkertijd de positieve kant belichten, maakt ook dergelijke boodschap krachtig. Janke heeft me later ook geïnterviewd voor haar blog, en ook daar weet ze de juiste snaar te raken. Het is gewoon een topwijffie, die op en top inspireert!
Loes Heijmans-Beek
Lezing | Interview Online Magazine
Hi Janke! Ik wilde je even berichtje sturen omdat ik erg blij ben met je online training "Wat wil Jij! Na alle gebeurtenissen van 1.5 jaar geleden lukt het me steeds niet om te beginnen aan een nieuwe ik.. genoeg ideeën, dingen die ik wil veranderen maar daar bleef het bij! Nu, door jouw hulp, kan en ga ik er eindelijk iets mee doen en kan ik duidelijkere keuzes maken!! Dank dank dank! Liefs Suus
Suzanne
Deelnemer "Wat Wil Jij" - online
Wat een krachtige vrouw ben je! Het ene moment kreeg ik tranen in mijn ogen van je, het andere moment kreeg je mij weer aan het lachen. Vol bewondering heb ik naar je geluisterd. Je veerkracht, je eerlijkheid, je verhaal en je houding waren een enorme aanwinst voor de avond!
Sandra
Organisatie "What if I fly"
Geweldig sterke vrouw, met haar eigen #soulstory, die open een interview in stapt en een heerlijke sfeer neerzet om lekker jezelf te zijn. Janke interviewde mij over keuzes maken en hoe mijn leven me daar toe geleid heeft, en heeft er, ondanks mijn kritische blik op details in de tekst, er een geweldig stuk van gemaakt! Wat ben ik haar dankbaar <3
Feline Beuming
Interview Online Magazine
Janke is echt een topper! Ze schrijft zelf blogs vol humor en raakt de kern altijd zo precies. Ze maakt van elke negatieve ervaring iets positiefs en inspireert velen. Ze heeft mij geïnterviewd en gaf mijn verhaal precies weer zoals het is. Dank je voor je heerlijke nuchtere en vrolijke noot🌈
Kristel van Lieshout
Interview Online Magazine
Hoe fijn is het om te lezen over hoe andere vrouwen om zijn gegaan met tegenslagen, hoe ze er zo vaak ook sterker, of in elk geval anders uit zijn gekomen. Super inspirerend.
Suuz
Copywriter
Ik voel me vereerd om een van de mensen te zijn die Janke heeft geïnterviewd om hun levensverhaal en de wijze waarop we daarmee zijn omgegaan. Het gesprek verliep gemakkelijk en vlot, en als Janke dan treffend op papier krijgt, wat jij mensen wil meegeven, dan is dat beste even slikken.
Dagmar
Interview Online Magazine
Het duurde even voordat wij een telefonische afspraak konden inplannen, maar hey! Dan heb je ook wat. Ik heb een super fijn gesprek gehad met Janke en wat anderen ook zeggen, het gevoel dat ik haar al jaren ken. Heel erg mooi hoe zij anderen wilt inspireren en dat kan ik alleen maar aanbevelen en aanmoedigen!😊 Respect voor een ieder die met zijn of haar tegenslag is omgegaan en er iets moois van probeert te maken. Niet geheel onbelangrijk, Janke zelf. Heel erg bijzonder hoe jij ermee bent omgegaan en de keuze hebt gemaakt om door te gaan❤️
Charissa
Interview Online Magazine
Dank je wel voor je verhaal gisteren, Janke. De inhoud, maar vooral de manier waarop je het bracht raakte me. Wat een prachtige, authentieke, boeiende spreker ben je!
IVJO
Bezoeker lezing
Via een oproep op Facebook kwam ik in contact met Janke. Ze zocht mensen om te interviewen voor haar online magazine Het is om te Janke en ze vertelde over haar formule ‘Gebeurtenis + Reactie = Uitkomst’, daar kan ik me helemaal in vinden. Ik had vooraf al veel lol om haar uitspraak ‘over ellende is al genoeg geschreven’, we gaan het niet bagatelliseren, maar vooral hebben over hoe je zelf met de gebeurtenis bent omgegaan. Het interview zelf, tja, alsof ik een vriendin aan de telefoon had in plaats van iemand die ik nog nooit eerder gezien had. Veel herkenning, ondanks dat onze verhalen echt heel anders zijn, maar we staan het wel hetzelfde in. Dezelfde dag nog kwam het interview en wat heeft ze het fantastisch mooi verwoord, nuchter, realistisch en met de nodige humor. Toen ik het aan vrienden liet lezen, was de reactie dan ook veel ‘ik hoor het je zo zeggen’. Heel knap als je dat voor elkaar kunt krijgen, zonder iemand te kennen. Janke lukte dat!
Astrid
Interview Online Magazine
Om eerlijk te zijn heb ik best even getwijfeld of ik wel mee wilde doen aan het interview van Janke. Het is niet niks om je persoonlijke levensverhaal naar buiten te brengen. In het openhartige gesprek met Janke liet zij meteen weten dat ik bepaalde wat wel en niet gepubliceerd zou worden. Daarmee gaf ze mij veel ruimte om alles te kunnen vertellen en ik wist dat niet alles meegenomen zou worden. Het is om te Janke is een inspirerend platform voor vrouwen, om elkaars verhalen te lezen, te delen en er kracht uit te kunnen halen om verder te kunnen, hoe moeilijk het soms ook is!
Laura
Interview Online Magazine