Gisteren deelde ik een aantal betekenisvolle sieraden met je. Althans, die voor mij betekenisvol zijn. En laat ik er daar nou een paar extra van hebben.

Toen ik begon met de online training was dit mijn cadeautje aan de cursisten. En in mijn enthousiasme heb ik wat groots ingeslagen. Goed nieuws voor jou, want nu ga ik ze weggeven.

Omdat ik zaterdag al vertrek naar La Douce France en ik echt niet (nee, echt niet) de hele dag mijn mail in de gaten ga houden, heb je lekker de tijd om even na te denken.

Wil je dit schattige kettinkje winnen? Stuur me dan voor het einde van deze maand (31 juli 2019) een mailtje met wat Het is om te Janke jou heeft gebracht. Je kunt me mailen op: info@hetisomtejanke.nl!

De 5 meest leuke, grappige, bijzonder antwoorden, krijgen van mij dit mooie kettinkje. Op 1 augustus maak ik de winnaars bekend op de website. (Laat me ook even weten of je meer van zilverkleurig houdt, of van goudkleurig.)

Let op: het kan wel zijn dat ik je antwoord ga gebruiken om de site eens even flink te promoten. (Ik check uiteraard wel met je of ik dit met of zonder je naam mag doen.)


Janke Verhagen (37) is spreker, trainer en freelance schrijver. In 2014 kwam haar vriend, en vader van haar zoon om het leven bij een vergismoord (wat een lelijk woord is voor een persoonsverwisseling). Zij realiseerde zich al snel dat de manier waarop zij met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van haar leven. Janke is de oprichtster van Het is om te Janke. Ze is enorm georganiseerd, pragmatisch, een tikkeltje dwangmatig en is dol op blauwe M&M’s. Humor en sarcasme zijn voor haar onlosmakelijk met het leven verbonden, net als pittige discussie.


Schrijf een reactie